Silmät sokeina kulje yötä pitkin
Syvä pimeys huulilla hymyyn vääntyy
Hiukset pois kasvoilta,
nyi paitaa alaspäin,
viekoitteleva naurahdus lipsauta ilmoille.
Hipaise olkapäätä,
puraise kuin huomaamatta alahuultasi,
pelaa ne helpot kortit.
Maksun jälkeen kohenna maskiasi ja aloita lähtöruudusta
Persoonasi rikkaudella ei makseta laskuja.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi