Kirje

Runoilija äitiliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen runo; kiinni jokaisessa vain hetken- sen ajan, sen pienen ikuisuuden- syntymisen, aina uudelleen!
 

Muistatko
sen rakkauskirjeen
johon vuodatin sydämen,

entä sen toisen
jolla halusin pyyhkiä menneen,
anteeksi kaiken antaen.

Niin, kunhan varmistin
sillä vastaustasi,
odotan vieläkin.

Hieman vain ihmettelin
miksi, tahdot tuulessa,
epävarmuudessa,
tunteita roikottaa.

Vielä tämä kirje,
ja viikossa
puoleltani,
saa meidän suhde
sinetin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä kaunis runo, hienoa että vielä on niitä jotka kirjeitä kirjoittaa

 

Käyttäjän kaikki runot