Kuu kajastaa,
nousee metsän takaa
ollen loistossaan
taivaalla, tuokiossa
ja minä mietin
kuinka pieniä
ovat suuret hetket,
kun elämässä kaikki
on kohdallaan.
Kun kaikki maailmassa
iloksi annetaan.
Yön loisto.
Vain yksi yö, ja hetkessä
kuu taivaaltasi tuhotaan,
kaikki kauneus
elämässäsi lasketaan
niin pienen hetken, iloineen
elää ihminen.
Kuu kajastaa, loistaa, pimenee...
pimeintä aika, ennen auringon nousua
ja tottumatonta, se
hetken häikäisee, vihdoin, noustessaan.
Vertauskuvin, kaikki on kaunista.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi