KIUSATUN KYSYMYS

Runoilija äitiliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen runo; kiinni jokaisessa vain hetken- sen ajan, sen pienen ikuisuuden- syntymisen, aina uudelleen!
 

Tönimistä. Repimistä. Huutelua.
Pilkkaa, silkkaa vahingon tekoa.

Haukkumista. Arvostelua. Yksin
jättämistä, hylkimistään...
...eikä aikuiset muka tienneet
mitään mistään.

Eivät osanneet auttaa,
käskivät minun lopettaa
välittämisen, olla kuin en olisikaan.

Miten se muka auttaisi, eikö
juuri silloin, pahuus ja julmuus
elämäni voittaisi?

Enkö minä saa olla olemassa
koska koulussa, on liikaa kiusaajia?

Mitä ne opettajat pelkää...
miksi kukaan ei uskalla puolustaa,
ei välittää?

Vääryys rehottaa!
...jos se voittaa, jos se saa voittaa:

Jaksanko elää,
jaksanko, kostamatta?

Olenko minä, silloin, paha? Kiusaaja? Voidaanko siihen puuttua? Joudunko vaihtamaan koulua?

Opettaja:

Voiko sinua arvostaa,
kunnioittaa, jos sinuun
ei lapsi, voi edes luottaa, vaikka on minulle opetettu!

Opettaja on auktoriteetti!
Opettaja on oikeassa!
Opettaja on reilusti kohteleva!

Mutta, onko
opettaja riittävän rohkea?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot