Raatoja sisälläin

Runoilija MuukalaisNeito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus on jotain ainutlaatuista."

Saa arvostella ihan miten tykkää. Risuja ja ruusuja,bring it on!
Elämä jatkuu kaikesta huolimatta :)

Kaikki runot eivät kerron omasta elämästäni, mutta suurinosa kyllä. Osa täysin fiktiivisiä, omaksi huviksi kirjoitettuja.
 

Herätit ne perhoset
Jotka uinuivat vatsanpohjalla
Vapautit ne
Pölyisestä häkistään

Vain hetkeksi

Suljit häkin varovasti
Yksi kerrallaan
Perhoset uinahtivat
Kuolivat

Makaan olohuoneen lattialla
Odottaen
Että joku puhaltaa hengen sisääni

Selite: 
Kun jokainen hetki olet ajatuksissain, vaikken koskaan sinua voi saada. Jokin kuoli sisälläin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot