Noidan katkera huuto

Runoilija MuukalaisNeito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus on jotain ainutlaatuista."

Saa arvostella ihan miten tykkää. Risuja ja ruusuja,bring it on!
Elämä jatkuu kaikesta huolimatta :)

Kaikki runot eivät kerron omasta elämästäni, mutta suurinosa kyllä. Osa täysin fiktiivisiä, omaksi huviksi kirjoitettuja.
 

Liikaa sattuu
Ajatus sinusta

Minusta

Hänestä
Joka väliimme
Pääsi pujahtamaan

Toivotan teille onnea
Noituen
Sinua luokseni

Selite: 
Jokin hänessä oli enemmän mieleesi, tuo käärme...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot