Pieni tyttö

Runoilija CorpseBride

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eventually all the paths will lead to the cementary
 

Pieni tyttö kävelee pitkin polkua
Valkoiset sukat
Lian peittämät

Kalpeat kasvot
Mustat huulet
Verivana kasvoilla

Ei tyttö enää
Tuntea saa

Vaeltaa maailmassa
Polulla harhaillen

Hän on vain harhakuva

Selite: 
Yksin ja kylmissään tässä isossa paikassa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot