Kirjoitan paperille sanoja
Pieniä kirjaimia
Valkoista paperia
Punaista mustetta
Muste suoraan sydämestäni
Tunteet paperille ikuistettu
Otan kynttilän käteeni
Liekki koskettaa paperin reunaa
Tuhkat lentävät tuuleen
Tuuleen lentää myös
nämä sanat
Rakkauden laulu
Selite:
ei mikään paras kaikista, piti vain saada se paperille
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tämä runo on erikaunis. tuli hyvin kauniita mielikuvia. (:
Koskettavaa ja kaunista.
Tuuleen lentää myös
nämä sanat
Ihana.
Sanat ovat ehkä verisiä mutta kauniita<3
Suosikki >>