Istun maassa
kylmällä asfaltilla
Kättä polttaa savuke
vedän viimeiset henkeen
Taivasta vasten muodostuu savuvana
pieniä kuvioita
Istun yhä asfaltilla
kädet makaavat mitään tekemättä
Odotan
Katselen tähtiä
pieniä miehiä
Odotan yhä
Saavuit paikalle
Nostat ylös
Kävelemme sisälle kapakkaan
Selite:
ymmärsi väärin, ymmärsin väärin, kaikki ymmärtävät väärin
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettava.