Kävelen kapealla kadulla
Mustat tiilet
Pieniä punaisia ruusuja kujilla
Sataa vettä
Suolaisia pisaroita
Huomaan itkeväni
Tuuli kuljettaa muistoja
Pieniä höyheniä
On niin vaikeä kävellä
Tällä rakkauden kadulla
Selite:
muistelen, kuuntelen rolling stonesia ja melkein itken
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin haikeaa<3
Minäkin itken :')
Suosikki tämäkin >>