Nimetön

Runoilija antsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2014
Viimeksi paikalla: 2.9.2017 17:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anna palanen itsestäsi, saat sen moninkertaisena takaisin.
 

Tulen loimu.
Pehmeä kosketus.
Kuuma hengitys.

Iholla

Syvemmällä

Sydämen sopukoissa

Päästää ilmoille
nautinnon huokauksen.

Jää odottamaan
lopullista räjähdystä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämpö on hyvä- kunhan ei tule palovammoja.
suonissa sykkinee se räjähdys.

pidin.

Hienoa kerrontaa. Ehdoton suosikki!

 

Käyttäjän kaikki runot