kissan elämää

Runoilija antsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2014
Viimeksi paikalla: 2.9.2017 17:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anna palanen itsestäsi, saat sen moninkertaisena takaisin.
 
 

Matolla leikkkii kissa,
ei tiedä tästä maailmasta.
Onnellinen kermakupista,
isäntänsä rapsutuksista.

Mieli korkella,
ajatukset pilvissä...

Jos niitä nyt edes on.

Sinua haikailen,
Sydämeeni kuvia piirtelen.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hupaisa runo tämä.
Hauska runo
Kissat ja miehet ovat todella ihania ;)
 

Käyttäjän kaikki runot