istahdan pianotuolille,
laitan sormeni kylmille koskettimille
annan sävelten tulla,
soljua veden lailla eteenpäin
tyhjennän mieleni,
hukutan murheeni säveliin
suljen silmäni,
kuvittelen kaiken olevan hyvin
ja särkynyt sävel soi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi