Onko sinulla oikeasti tunteita minua kohtaan?
Kysymys, jota mietin ja mietin,
johon kuitenkaan en tiedä vastausta.
Hiljaa toivon, että vastaus (jos sen joskus saisin selville) olisi myöntävä.
Omista tunteistani olen nyt täysin varma.
Aikaisemmin pähkäilin asian kanssa tovin jos toisenkin,
mutta kun taas näin sinut ja tähtisilmäsi,
sydämeni sanoi kyllä.
Selite:
Hämmennys tuntuu vatsanpohjassa asti. Apua, rakastuin tähtisilmiisi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi