minä elän

Runoilija prinsessa-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2011
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 13:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

nauran,
niin paljon että kyyneleet vuotavat silmistä

hymyilen,
niin leveästi että hymy ylettyy korviin asti

olen onnellinen,
niin että sydän pompottaa rinnassa

minä elän!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sai hymyilemään :>
 

Käyttäjän kaikki runot