Tytär kysyi minulta
eikö olisi jo aika
pienen veljen tai siskon
Voisiko äiti
siellä sinun masussasi
kasvaa uusi pikkuinen
Kyyneliä niellen
yritin keksiä vastauksen
jolla selittäisin
Kipeän kaipauksen
toiveen
mahdottomuuden
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella koskettava runo. Herkistyin miltei kyyneliin. Kiitos.