Harmaan sateen valuessa
likaisen ikkunan takana
hiljaiset hahmot valuvat sisään
katseet painettuina
muovikassia raahaten
Räkänokkainen pikkupoika
pyyhkii nenänsä äidin lahkeeseen
Lukemattomia vieraita
kasvot ikkunaan suunnattuina
Katsettani kohtaamatta
Bussista pois noustessani seison pysäkillä yksin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi