Olen pahoillani että upposin
elävään iltaan
tanssiin ja nauruun
kävelyretkeen pienessä pakkasessa
Kunnioitus sinua kohtaan
esti suuremmat paheksunnanaiheet
(eiväthän naiset käyttäydy näin)
Toimin kuten aina ennenkin
lähdin pois liikaa koskematta
Onko parasta etten langennut
kehollani
vai pahinta että lankesin sielullani
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno.
Hienotunteisesti punottu runo. Pidin.