Päivästä vuosiksi

Runoilija Feia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Mitä vähemmän rutiineja, sitä enemmän elämää.

"Olla mukana maailmassa on lahja, niin sanotaan, muttei missään tarinoissa kerrottu kuinka se avataan."
Neljä Ruusua - Meistä jokainen
 

Sinusta se on alkanut…

Herännyt intohimo pikkujouluissa
esittelyt, hymyilyt, yhteinen matka

puolen vuoden fyysinen rakkaus

Viatonta flirttiä pääsiäisenä
yhteinen viikonloppu kaukana kaikesta

tutustuminen, läheisyys, nauru

Upea tanssittaja vappuna
kauneimmat sanat jotka muistan kuulleeni

Onnellisin olo, jonka muistan tunteneeni
erikoisimmat aamut, joihin muistan heränneeni
hauskimmat illat, jotka muistan viettäneeni

ikimuistoisimmat yöt, joista muistan nauttineeni

…sinuunko se päättyykin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ja kaunis runo Rakkaudesta, elämä on arvoitus.

No mutta, näin hieno runo, eikä yhtään kommenttia?? Oli kiva yllätys! :)

 

Käyttäjän kaikki runot