Tunnen olevani haluttu
myönnän sen
rakastettukin
liikaa –
vaiko liian vähän?
Pitelet minua
vaikket aivan saa kiinni
en tiedä, viihdynkö sylissäsi
Sinulle
olen liikaa
hänelle liian vähän
puolet minusta on toisella
Hautaisin kasvoni hänen kaulaansa vasten
suutelisin hänen kehonsa jokaisen jäljen
kun hän ei pakottaisi minua valitsemaan
vain ottaisi minut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tunteiden kirjoa. Runon tunnelma on tuttu.