Tahdotko, kulta, tähdeksi
ihanaksi tuikkivaksi?
Ei kyse ole tuhostasi,
vaan ihanasta tarinasta.
Tiedätkö, kulta, rakas,
et ole yksin kivuissasi.
On yksi, joka välittää
ja joka elämän antaa.
Et usko elämääsi. :)
Selite:
jos et usko Jumalaasi
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi