Tärkeänä olemisesta.
Onhan se totta,
että heillä on
omansa.
Kauniina olemisesta.
Onhan se totta,
että hän on silmissäsi
parempi.
Sanomisesta.
Onhan se totta,
että sanasi itkee
kun sinäkin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi