Leijailen

Runoilija Skitsofreenikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistoja, jotka eivät katoa.
 

Painan sormeni hellästi poskillesi,
näen
kuinka minua rakastat oikeasti.

Koskaan en ole tällaista tuntenut.
Nyt
mä tahdon tän olevan ikuista.

Annoit mulle siivet rakkauden,
liitelen kanssas tuolla pilvissä päivittäin.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan suloinen :> Niin ja onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot