Jääkyynel

Runoilija Skitsofreenikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistoja, jotka eivät katoa.
 

Talven kylmä olemus
yön äänetön taivas

En näe tähtiä
en pilviä

Jäätyviä kyyneleitä
hiljaista hengitystä

En halua tätä
en nyt

Epätoivoa hangessa
surun peittämänä

Yksi tähti taivaalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot