Kilparata

Runoilija Skitsofreenikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistoja, jotka eivät katoa.
 

Painan oven kiinni äänettömästi
Teen huoneestani pimeän
Kehoni käpertyy piiloon peiton suojaan
Tyyny mukavasti pään alla

Vierelläni paperi ja kynää
Suunnittelen kyyneleille radan
Se piirtyy poskilleni lainehtien
Toteutan radallani kisan kyyneleille

Tuomarin käskystä kisat pidetään
joka ilta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on todella kaunis !

Tämähän on jännä runo! Kyynelkisa,mikä nokkela idea!

 

Käyttäjän kaikki runot