Taas teit sen mitä pelkäsin
jätit uudelleen minut yksin
vaikka tiesinhän sen jo aiemmin
näin tässä kävisi tietenkin
Ja tiedän myös sen,
vaikka nyt itken
kohta on huominen
annan anteeksi kaiken
Saat minut taas vakuuttuneeksi siitä
kuinka paljon välität musta
etteivät edes sanat riitä
enkä enää muista katumusta
Ja aina uudelleen, aina uudelleen
huomaan jääväni yksin sateeseen
vaikka toivonkin kaiken muuttuvan
silti huomaan yhä sinua kaipaavan
Yöllä herään samaan painajaiseen
olen joutunut loputtomaan kierteeseen
kohta käy taas miten pelkäsin
- mutta tiesinhän sen jo aiemmin.
Selite:
Yöllä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi