Sataa.
Hengitykseni huurtaa
kuvioita ikkunaan.
Sormillani siihen piirrän
särkyneen sydämen.
Ulkona sataa
vesipisaroiden ropistessa asvalttiin
niin myös sisälläni sataa
kyynelten poltellessa silmäkulmiani.
Odotan poutapäiviä
odotan auringonvaloa
joka haihduttaisi pois
särkyneen sydämen ikkunasta
paistaisi minunkin sisälleni
ja kuivaisi sataneen kyynelpisarat
poskiltani.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi