Kaikki olisi paljon helpompaa
jos ei olisi ollenkaan tunteita
rakkaus, kauneinta maailmassa,
se voi myös satuttaa
se voi sydämen murskata palasiksi
kaiken hajoittaa
ei koskaan pitäisi tunteitaan
kenellekkään näyttää
ei liikaa uskoo unelmaan
tai sydäntänsä käyttää
niin pianhan kaikki voi haihtua
ja hymy hukkua kyyneliin
onni voi kivuksi vaihtua
ja tuskan tunteisiin
sillä kuka korjaa jos joskus rikki meen?
kuka sydämen ehjäksi saa?
kuka palaset liittää paikoilleen?
en uskalla rakastaa.
Selite:
joskus tämmöisiäkin ajatuksia. :>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidän tästä, runon kulusta, riimeistä.
Voin hyvin samaistua tunteeseen.
Lempikohtani:
"niin pianhan kaikki voi haihtua
ja hymy hukkua kyyneliin
onni voi kivuksi vaihtua
ja tuskan tunteisiin"
Onnea.
Kaunis runo,
tykkään tosi paljon :)
tässä syy miksi en nykyään kerro kellekkään välittäväni heistä.
todella upea tykkäsin vallan mahottomasti.
mut toisaalta kyl pitäis uskaltaa näyttää tunteesa.;>
nii ja kiitoksia arvostelustasi. ^^
enkä oo koskaa kuullu james bluntilta muita biisejä ku sen beautiful biisin et vahingossa tullu samanlainen kohta.:P
Aihe nyt ei ole kauhean iloinen,
mutta kauniisti olet siitä runoillut.
Hirmu nätti. Pidän tästä.
Kiitos kommentistasi :)
Hieno runo! Suosikkeihin menee.
uusi ja valltavan hieno runo (: <3
Mutta toisaalta jos ei koskaan edes yritä, voiko sitä koskaan edes olla onnellinen?
(: Elämän vaikeita kysymyksiä. Pidin noista riimeistä kovasti. ^^ Nättiä ja ajatuksiaherättävää tekstiä. (Kiitosarvosteluista.)