Nimetön

Runoilija Lisse96

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sana jonka sanon on yksi sana minusta olen hullu mutta rehti se kai kuvaa minua
 

toivoissani kuulla jotain uutta ryntään huoneeseen kyyneliä itkien

polvilleni laskeudun

pyydän jäämään

pyydän rakastamaan

pttdän toivomaa

että jäät luokseni

Selite: 
en tiiä mutta tuli tuollainen tunen <3
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja surullinen sanoma. onnea syntymäpäivänä :)

mistähän se tuollainen tunne tulee.. luulen että se on tehty rakaudesta?

 

Käyttäjän kaikki runot