I L Y

Runoilija Lisse96

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sana jonka sanon on yksi sana minusta olen hullu mutta rehti se kai kuvaa minua
 

I LOVE YOU se tarkoittaa rakastan sinua mutta mitä tarkoitta Rakastan sinua

onko se sitä kun jokin henkilö itkee toisen puolesta ?

onko se sitä kun särkee sydämmeen kun lähdet pois?

onko se sitä kun tulet lähelleni poskeni punottavat?

onko se sitä kun näen sinut minun vatsassani alkaa pyöriä perhosia ?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot