Nimetön

Runoilija Lisse96

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sana jonka sanon on yksi sana minusta olen hullu mutta rehti se kai kuvaa minua
 

joskus tuntuu että on menettäny kaikki , että sisällä on jotain kuollut
että anteeks ei enää auta,että ei oo enää ketää kuka
auttais
kuuntelis
olis vaa siinä ku sitä tarvitaan ,voikun voisin vain selittää miltä se tuntuu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot