Karaokessa taas vakio
"laita se Stellan Piste"
eikä sinua erottaisi alkuperäisesittäjästä
ainakaan äänestä
Anna jo olla
kun et koskaan uskalla revitellä,
irrottaa kotimaisesta poprokista
oli se sitten Irina tai Maija
Hölmö rakkaus tai Matkustaja
Ei yleisö näe huutomerkkejä
- kuten haluaisit
showsi jälkeen
piste piste piste
aplodit
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi