Vanginnut itseni kai
Kahleena peitto, couperosa-iho,
tottumuksen paljastava harmaus,
puhkikulutetut kengät
Tai kadottanut kokonaan
unohtanut hattuhyllylle,
ruuhkabussin virtsanhajuiselle penkille,
punaisen teen ja hunajan sekaan
irti en tahdo
enkä löytää
Selite:
Ainakin kieleni kadottanut.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi