Perustetaan yritys.
Maksaa viisi euroa
soittaa ja toiselle puhua.
Toinen ei esitä myötätuntoa.
Puhelimessa vastaa ihminen,
kysyy:
"Kerro mitä haluat,
vastaan niinkuin toivoisit että sinulle vastattaisiin. Kerro mitä haluat minun sanovan".
Puhelimeen sanoisin:
Kuuntele minua,
älä vaihda puheenaihetta
älä katso oudosti
tai kerro miten sinulla on sama vielä enemmän
Kuuntele, halaa, älä sano mitään
tuo pala suklaata ja hymyile minulle lempeästi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi