Se minkä muille opetan
sen itse kadotan
Nyt en itse selvää saa
mitä sydämeni haluaa
En tunnista
itkenkö tuskasta
vai onnesta
Kyyneleet virtaavat sisälläni
jäätyen kurkkuuni teräväksi piikiksi
ne eivät pääse ulos
en löydä vastausta
en käsitä syytä
vain arvailuja
niin orpoja hapuiluja
kukaan ei kerro
mikä osuu oikeaan
ei ole ketään
kenelle puhua
vain lörpöttelykavereita on
vihdoinkin kavereita riittää
seuraa milloin vain
Mutta
ei ole ketään
kenelle puhua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi