Toisinaan joku minussa huutaa
En halua kiivetä
Se ei ole minun vuoreni
Se ei ole minun vuoreni
Vaikka kuitenkin askeleet
Vievät sitä kohti
Ja lopulta
Hämmentyneenä niistä onnen tunteista
Hämmentyneenä niistä onnen tunteista
Seison sen kukkulan laella
Jossa oikeasti
Lukee Minun Nimeni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pelko on vaaran varoittaja usein myös aran vartija
tykkään miten tässä pelko on voiman antaja