Haurasta

Runoilija Meriaurinko

En tiedä miten 
jouduin sinne

tai miten ihmeessä 
pääsin sieltä taas takaisin

lieneekö jokin suurempi voima
vaiko järkeni ääni

riuhtaisi minut takaisin ylös

enää en uskalla käydä siellä

vaikka kimallus kyllä houkuttaa

auringon säteillessä
  näen timantteja
 
 
 
Ohuen jään pinnalla
     
   on kirjailtuna 
                     
    sinun nimesi


 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot