Sudenkorento

Runoilija Meriaurinko

                           Tänään todellakin 
                               yritin elvyttää

                             Sudenkorentoa 

                             Eikä sekään
                               Tuonut 
                                  Sinua
                                    Takaisin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

No voi sentään, elämä vain joskus menee niin.
Niimpä, suru purkautuu niin monin tavoin❤️ Hullulta tuntuu välillä omat reaktiot surun keskellä❤️
 

Käyttäjän kaikki runot