Lasisessa arkussa.
Ruumismorsian.
Prinsessa puvussa.
Oksennuksen peitossa.
Virheetön vartalo.
Viiltojen raiskaama.
Kalman korjaama.
Matojen ruokana.
Särkynyt sielu.
Kostoa huutava.
Selite:
Tänään tajusin, et miusta ei tuu ikinä prinsessaa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niimpä :) ehkä sitten joskus
Kaunis runo, tavallaan todellisuus kuolemasta, se joka harvemmin tuodaan esiin
Upea.
Pidän.