Näen ne.
Näen ne taas.
En vain ymmärrä miksi?
Mikset puhu minulle?
Turhautuminen, huoli, viha, harmitus.
Katoat vessaan.
Veitset piilossa, mutta sormesi löysivät höylän.
Punainen on näköjään päivän väri.
Minua pelottaa,
Taas.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi