En saa henkeä.
Tuntuu kuin ilmassa ei olisi happea laisinkaan
tuntuu kuin hukkuisin
Rintaa puristaa, kyyneleet kohoavat silmiini
jalat eivät kanna, olen yksin, alaston
Vihaan itseäni, miksen ole parempi
jokainen hengenveto sattuu edellistä enemmän
Tuhosin kaiken ja nyt saan kärsiä
ehkä tämä on minulle oikein
//Mutta anna anteeksi minulle joskus
//tein sen vain koska rakastan sinua
Oksettaa, olen oksettava
kyynel putoaa kovalle, kylmälle lattialle
Olen yksin, hylätty, pieni, turvaton
ja vielä enemmän vihattu kuin ikinä ennen
//Näin vihan kasvoillasi, ja se satuttaa
//sillä tiedän olevani syyllinen siihen
//Voi rakas anna anteeksi!
Vihaan tekoani, vaikka tein sen koska
//rakastan sinua.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi