Salmiakkia

Runoilija Monanas

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori opiskelija, rustailen omaksi iloksi ja muiden kiusaksi. Toivottavasti ette kärsi aivan liikaa :3hihi

***"Tän sä vielä kostat!"
"Niin kostanki" ***
 

Marjamehua ja salmiakkia
radio ja yle radio suomi
musiikkia ja lintujen laulua
kesäkuu ja sateista/harmaat/viileää
mummola ja hiljaista
koira ja läähätys
Tyhjä lasi ja kovaa/vanhaa salmiakkia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot