Parempi?

Runoilija Silkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2005
Viimeksi paikalla: 5.1.2024 17:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.11.1981


:)
 
 

Puun latvat
tervehtivät
matalalla uivia
pilviä
ne pidättävät sadetta.

Voiko päivä olla
yhtään harmaampi?

Huokaan sisällä
lämpimässä
ensimmäisten
sadepisaroiden
löytäessä tiensä
ikkunaani.

Aavistan, että huomisesta
tulee parempi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkin puhdistava sade.

Elämä on ;)
Aurinko paistaa lämpöisesti
aina sateen jälkeen,
kuten myös suudelmat tuntuvat
suudelmilta pienen riidan loputtua ;)

Toivoa saa vaiko vain utopiaa.

Toivoa kohden kääntyvä runo, huomenna kaikki voi olla toisin. :)

Kaunis ja hyvin kirjoitettu runosi! :)

Hieno on tuo runosi alku jo heti, onnistunut kuvaus pilvien uimista, jotka pidättelevät sadetta.

Se jo heti tempaa mukaan, antaen mainion kuvan harmaasta päivästä ja kontrastina tuo huoneen lämpö ja pisarat ikkunassa.

Kaiken tuon voi lukijakin vahvana tuntea.
Ihania tällaiset runot, jotka luovat toden tunnun.

Hyvä, hyvä runo.

Kyllä se parempi tullee, näyttää, että säät lähi päivinä alkavat keväisemmiksi muuttua.

Kuin kevään ensisade ja paljastuu uuden luonnonelämän alkutaival kohti kesään.Sopukoissaan ihminen etsii omaa majapaikkaansa kuin valiten mihin sitä asettua.
Kevyt/seesteinen että lämmin runo jossa ihmisen mieli etsii tyyssijaansa.

Kaunis, hieman alakuloinen vire, joka kuitenkin peittyy lopun optimistiseen odotukseen. Hieno.

Toivossa hyvä elää.Kaunis on runosi.

Mukava runosi on!

ihana runo..;) huominen on uusi päivä

On aina tilaa paremmalle huomiselle. Hyvä runo😊

Onkin harmaita päiviä
mut sit osaa arvostaa niitä..
Ainakin positiivinen asenne
lupaa hyvää..

 

Käyttäjän kaikki runot