Maita ja mantuja

Runoilija Silkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2005
Viimeksi paikalla: 5.1.2024 17:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.11.1981


:)
 
 

Rakastan näitä jalkoja.
Näitä teitä
maita ja mantuja.

Matkaa takana ja edessä.

Vaihtuvia maisemia.
Auringon laskuja ja
varsinkin nousuja.

Rakastan näitä jalkoja,
jotka vievät minut
tulevaan huomiseen.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvän mielen toit. Kiitos.

Toiveikas kaunis runo

when tomorrow comes
with its hopes and betrayals
with its lost and found
with all its miles behind,and in front of

when tomorrow comes
with its sunrise either sunset
with its hate and love
to see the new tomorrow...

Tästä tulisi hyvä laulu 😊

Kaunis herkkä lämpöinen
on tunne runojalkojen
jotka sua johdattaa
kohti uutta maisemaa.

Ihana lenkkirunonen, hyväntuulinen, melkein menee jalan alle :D

Voimallinen, jalat maassa ja pää pilvissä polkee menevä runosi! Komea kokonaisuus

hieno runo, tiedän tunteen, ihanaa on menosi maisemissa ja auringonlaskuissa, onnellinen runosi tunnelma

Maaiman ristiin raksiin kuljen samoin kuin sinäkin mielummin kavellen kuin autolla.

Ovet auki maailmalle.Ihana hyvänmielen runo.

Kylläpä on onnistunut runo.

Tulee niin Hyvä mieli tästä.
Kiitos Sinulle <3

Olipas hyvä runo, eläydyin täysin lämpöiseen tunnelmaan.

Ilo huomata elämän valopilkkuja & tekstin ja tunteiden riemusaattoa : Hienoa !

Elämisen ja kokemisen riemua.

Levottomat jalat mukava runo

Runossa on määrätietoista menemisen makua.

Upeaa "road poetryä"... Kulkurin sielun tallenuksen mestariteos
Juu. Omista jaloistaankin saa olla kiitollinen... kulkemisen tunnelmaa tässä ja positiivinen odotus uudesta päivästä. Maisemien vaihtelevuus on rikkautta
 

Käyttäjän kaikki runot