se jota vaalin pisimpään
kiertyi umpisolmuun
jolla ei lastattu laivaa
ui mereen itsekseen
enkä ole oppinut
murtumaan suurina paloina
sellaisina jotka voisi kerätä mukaan
ehkä ei ole kukaan
mutta kanssasi tuijotan pyhäjärven niskaa
ja lentokoneiden naarmuja taivaalla
mutta kanssasi tuijotan pyhäjärven niskaa
Selite:
minkä minä sille voin että minua alkaa aina itkettää kun silmiini katsotaan
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi