Sinä syksynä kasvoin sentin,
laitoin videot värijärjestykseen,
opetin koiran puhumaan.
Kaulaa virtasivat suonet kurittomasti
kuin äidittömät käärmeet.
Näin paljon ketunpoikia
tienvarsilla
tai ehkä niiden silmät olivatkin villejä, lihavia mustikoita,
ja ehkä poimin mukaan senkin valon
joka lähtee miehistä
kun ne muistavat vielä kerran suudella
hiljaisen naisen niskaa.
Selite:
home and dry
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mykistävän vaikuttava.
Riemukasta syntymäpäivää.