konduktöörillä on karhun niska
ja kengännauhat
pupunkorviksi solmittu
peitän kämmenellä toista silmää,
maailma kuroutuu ikkunaan
(äiti voin paljastaa kun olen kaukana nyt
etten lakannut puremasta kynsiäni kun olin yhdeksän
opettelin vain vetämään hihat sormien päälle
kädet nyrkkeihin)
raiteiden välissä neljä ja viisi
kadunlakaisijan viiksissä on kirjolohikiusausta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Persoonallinen ja kekseliäs runo. Pidin kovasti ensimmäisestä ja toisesta säkeistöstä, lopetus ei taas iskenyt ollenkaan, inhorealismi rikkoi tunnelman. Otsikko on loistava.
Persoonallinen ja kekseliäs runo. Pidin kovasti ensimmäisestä ja toisesta säkeistöstä, lopetus ei taas iskenyt ollenkaan, inhorealismi rikkoi tunnelman. Otsikko on loistava.