huomio että
tämä ei ole runo sillä
tämä on oodi
säilykepäärynöille
ja tom waitsille vuonna 1978
ja ehkä en ole oppinut
murtumaan suurina paloina
sellaisina jotka voisi vielä kerätä mukaan
tai ehkä ei ole kukaan
ja toisinaan sydänrytmit sekoittuvat
kuin mehiläinen filmipurkissa
rätätätä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit