Sinä tunsit minut vielä ystäväni
Katsoin matkalla ylös kuullessani
tutun huminan
Varovasti pudotit oksaltasi lunta
Sulavan lumen vesinoro kasteli kasvojani
Hyväilevät pisarat tulkitsivat sanasi minulle
Sinä tunnet sieluni, kuulet muistoissa kulkevat ajatukseni
Täällä on maasi, minun mieleni koti
Ymmärrät kyyneleeni hymyni takaa
Sinun maasi sylissä olen ehjempi ja onnellinen
Hupsista
Kiitos ystäväni :-)
Sinun luminen halaus peittää minut
Sinun minun maa
Tämän kun kaikki osaisivat aistia
Selite:
Tähän hetkeen, näihin muistoihin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi