Etsiä sitä haluaa itselleen
Pakolla ei hankkia
Se tulee joskus ensilumena
Tai kesän jälkeen
Joskus vasta vanhan puun kuihtuessa
Unohtuu murhe odotus sen kosketukseen
Keväinen tuoksu vaikka syksy olisi
Kuumuus viriää pakkasessakin
Vain kerran se on todellista, suurta
Näkö hämärtyy, kohde kirkastuu
Sanot syvältä sydämestä sen vain hänelle
Minä rakastan sinua*
Selite:
Se tuli jostain ajatuksesta, haaveilua, haaveilua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mahtavaa.. :)
Ihana kultahippu tämä runonen, tykkäsin.
Sivut